PELISÂÄNNÔT


Artikkeli I: Järjestö

Toluna SAS, jolla on 381,112 euron pääoma, joka sijaitsee osoitteessa 1 bis rue Collange, 92300 Levallois Perret, ja on rekisteröitynyt numerolla 432033181 Trade and Companies rekisteriin, järjestää ilmaisen pelin jossa osallistujien ei tarvitse ostaa mitään. Samsung Galaxy S3:n (650€) arvonta: alkaen 1. kesäkuuta ja 31. heinäkuuta 2012 saakka.

Tämä arvonta on saatavilla kaikille Tolunan yli 18-vuotiaille jäsenille, jotka asuvat jossakin seuraavista maista: Ranska, Iso-Britannia, Saksa, Espanja, Italia, Venäjä, Intia, Brasilia, Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Chile, Tsekki, Tanska, Suomi, Kreikka, Irlanti, Alankomaat, Norja, Peru, Puola, Portugali , Meksiko, Etelä-Afrikka, Sveitsi, Ruotsi, Turkki, uusi-Seelanti, Yhdysvallat. Poikkeuksen muodostavat arvonnan järjestävän yrityksen työntekijät, edustajat, asiakkaat, alihankkijat, yhteistyökumppanit sekä edellämainittujen perheenjäsenet ja suorat ja epäsuorat liittolaiset.

Artikkeli II: Osallistuminen

Osallistuakseen, jäsenet tarvitsevat arpalipun:

  • Jäsenet voivat vaihtaa 1000 pistettä Prize Draw arpalippuun (lippujen hankkimisen määrää ei ole rajoitettu)

Arvontaan osallistuvilla jäsenillä pitää olla profiilikuva ja heidän pitää olla aktiivisia jäseniä. Jäsen on aktiivinen jos hän on osallistunut sivuston sisällön luomiseen viimeisen kolmen kuukauden aikana ennen arvontaa.

Artikkeli II: Voittajien nimeäminen

Arvonta valitsee 4 Tolunan jäsentä, jotka voittavat Samsung Galaxy S3:n:
3 voittajaa valitaan sattumanvaraisesti ja 4. voittaja on se, jolla on eniten arpalipukkeita.

Myös 10 varasijalla olevaa voittajaa valitaan jotta riittävä määrä voittajia on taattu. Toluna ottaa voittajiin yhteyttä ja heillä on kaksi viikkoa aikaa lunastaa palkintonsa.

Voittajiin otetaan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse 9. elokuuta ja 23 elokuuta välisenä aikana ja heitä pyydetään vahvistamaan postitusosoitteensa. Voittajien tulee suostua kaikkiin tarvittaviin henkilöllisyyden ja osoitteen tarkistuksiin (katuosoite tai sähköpostiosoite). Jos voittaja on antanut vääriä tietoja henkilöllisyydestään tai osoitteestaan, tämä johtaa voittajan hylkäämiseen. 

Artikkeli IV : Tekijänoikeuksien rekisteröinti

Säännöt on laatinut Maître Franck CHERKI, Huissier de Justice 119, avenue de Flandre, 75019 PARIS, France.

Sääntöjä voidaan muuttaa silloin kun kyseessä on järjestäjien tekemä parannus joka seuraa jo voimassa olevia ehtoja.

Muutoksen tekee Maître Franck CHERKI, Huissier de Justice 119, avenue de Flandre, 75019 PARIS, France.

Säännöt lähetetään maksutta henkilöille jotka pyytävät niitä osoitteesta Toluna SAS, 14, place Marie-Jeanne Bassot, 92300 Levallois-Perret. Tähän käytetty postimerkki hyvitetään pyydettäessä perustuen voimassaolevaan ’kirjepostimerkin’ perushintaan.

Artikkeli V: Kulujen hyvitys

Peliin osallistujat voivat pyydettäessä saada hyvityksen joka vastaa yhteyskuluja, perustuen viiden minuutin Internet yhteyteen alennetulla hinnalla. Hyvityspyyntö tulee lähettää postitse Toluna SAS’iin alle 30 päivää pelin sulkeutumispäivän jälkeen, kirjeen pitää olla leimattu ennen takarajaa. Kirjeen mukaan on liitettävä osallistujan pankkitiedot, todiste osoitteesta ja lasku palveluntarjoajalta josta näkyy Internet yhteyden paikka ja aika. Tähän tarvittavan postimerkin hinta hyvitetään pyydettäessä perustuen voimassaolevaan ’kirjepostimerkin’ perushintaan. Vain yksi hyvityspyyntö peliin ilmoittautunutta osallistujaa kohti ja kirjettä kohti (sama nimi ja sama osoite) otetaan huomioon.

Mutta, jos osallistuja käyttää rajoittamatonta Internet tarjousta, hyvitystä ei anneta sillä osallistuja ei ole joutunut maksamaan lisämaksuja osallistumalla kyseiseen peliin.

Artikkeli VI: Internet yhteys ja käyttö

Osallistuminen edellyttää Internet toimintojen ja rajoitusten tietämistä ja hyväksymistä, kuten joidenkin tietojen suojauksen puuttumista mahdollisten petoksien ja piratismin takia, tai tietoverkkoa kiertävien viruksien leviämisen riskin olemassaolon takia. Toluna SAS ei ota vastuuta mistään väärinkäytöstä tai häiriöstä joka aiheutuu tietokoneen, Internet yhteyden, puhelinlinjan tai minkään muun teknisen yhteyden käytöstä, tai väärään taikka vajavaiseen osoitteeseen lähetetyistä päivityksistä.

Artikkeli VII: Oikeudenkäynti ja vastuudet

Osallistuminen tähän peliin merkitsee sääntöjen täydellistä ja ehdotonta hyväksyntää. Kaikenlainen virheellinen esittely, harhaanjohtava tieto tai petos johtaa pelistä hylkäämiseen. Toluna SAS ratkaisee oikeudenkäynnin peliin tai sen sääntöihin liittyen. Se ei kuitenkaan vastaa mihinkään pyyntöihin koskien pelin sääntöjen ja menetelmien, sekä voittajien listojen (joko kirjallisten tai puhelimitse ilmoitettujen) tulkintaa ja käyttöön panoa. Toluna SAS pidättää oikeuden jatkaa tai peruuttaa tämän pelin minkä vain syyn vuoksi, artikkelin VI mukaan.

Artikkeli VIII: Palkintojen lähetys

Toluna SAS’ia ei voida pitää vastuussa mistään vauriosta, menetyksestä tai varkaudesta joka voi tapahtua lähetystä toimitettaessa.

 Artikkeli IX: Todistamiseen suostuminen

Paitsi kun kyseessä on ilmiselvä virhe, on sovittu että tietoja joita on käytetty Tolunan SAS’in pelin yhteydessä, voidaan käyttää todistusaineistona missä vain oikeudenkäynnissä liittyen Internet yhteyteen ja kyseessä olevan peliä koskevan tiedon automaattiseen tietojen käsittelyyn (ATK).

Artikkeli X: Tuomiovalta

Osallistujat hyväksyvät varauksetta sen että pelkkä osallistuminen tähän peliin asettaa heidät Ranskan lakien alaisiksi, siihen kuuluen kaikki oikeudenkäynnit jotka saattaisivat ilmetä tämän pelin takia tai siihen suorasti tai epäsuorasti liittyen, ilman ennakkoluuloja minkään lakien ristiriitoja kohtaan. Kaikki epäsovut osakkaiden välillä ovat yksinomaan Grande Instance de Paris Tribunal’in tuomiovallan alla.

Artikkeli XI: Tietosuoja

Tietosuoja pykälän Data Protection Act 6 January 1978, art. L.27, alla, osallistujilla on oikeus päästä muokkaamaan heidän tietojaan. Henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa ei anneta kolmansille osapuolille minkään syyn varjolla.

Artikkeli XII: Oikeudet kirjalliseen ja taiteelliseen omaisuuteen

Pitäen yhtä kirjallista ja taiteellista omaisuutta koskevien lakien kanssa, tämän pelin kaikkien tai joidenkin ominaisuuksien kopiointi ja esittely on tiukasti kielletty. Kaikki tavaramerkit ovat rekisteröityjä tunnuksia.